joi, 22 martie 2012

De ce DNA-ul nu va deranja Primaria?

De ce DNA-ul nu va deranja Primaria?
06 Februarie 2011 / de: Redactia@deBanat.ro
Câtă bucurie, câtă efuziune pe multă lume atunci când DNA-ul a intrat în Primăria TimiÅŸoara! MulÅ£i oameni, mai mult sau mai puÅ£in de bună-credinţă, au fost convinÅŸi că, gata!, cineva va face curăţenie aici, luându-i de guler pe toÅ£i corupÅ£ii ÅŸi aruncându-i… nu se ÅŸtie unde.
Au fost la un moment dat în colimator bossul de la Patrimoniu, NicuÅŸor MiuÅ£, ÅŸi Ioan Cojocari, ÅŸeful de facto al Primăriei în opinia multora. Apoi s-a vorbit că DNA-ul îl va căuta chiar ÅŸi pe ÅŸeful de jure, primarul Ciuhandu. S-au făcut chiar supoziÅ£ii că apropierea sa de PD-L ar fi legată de o eventuală anchetă a DNA. Toate sunt frecÅ£ii însă la un picior de lemn! Din păcate, ar spune multă lume. Din fericire pentru alÅ£ii, mai puÅ£ini. AÅ£i mai auzit ceva de dosarul Heavan cu MiuÅ£ în prim-plan? De vreo anchetă cu Cojocari? A mai apărut ÅŸi scandalul Balaurul, dar toate sunt simple focuri de paie. De ce? Unii ar spune că oamenii sunt chiar nevinovaÅ£i. Sau că s-ar fi acoperit beton de acte. Unii însă aduc aminte de ÅŸeful ăl mare de la DNA TimiÅŸoara, pe numele lui Tamas Schiffbeck. Păi cică omul nu ÅŸi-ar lăsa taman fratele să lucreze într-un cuib de corupÅ£i. Unde lucrează fratele lui Tamas? Exact în primărie. ÃŽl cheamă Adrian Schiffbeck ÅŸi este consilier în cadrul DirecÅ£iei Comunicare. Chiar aÅŸa, l-ar lăsa Tamas pe Adrian să mucească cot la cot cu toÅ£i corupÅ£ii din oraÅŸ? Nu l-ar lăsa. Deci e clar că DNA-ul nu prea va deranja Primăria. Eventual aÅŸa, să arate că se află în treabă.

Un comentariu:

  1. http://www.opiniatimisoarei.ro/ratt-vrea-sa-ia-credit-sa-si-plateasca-datoriile-catre-stat-primaria-ar-putea-garanta-cu-75-de-milioane-de-lei/23/03/2012

    RăspundețiȘtergere