joi, 1 martie 2012

“La multi ani si sanatate!/ Ne-ai vrajit destul mai frate/ Ai tu priza la popor/ Dar el nu-I mai Mut si Chior/ Bucurosi ti-am colindat/ Ca de ultimul mandat”








Suntem în măsură să vă informăm că, în urma petiţiei depuse la Parlamentul European, pe tema extinderii liniei de tramvai, Comisia de Petiţii, prin preşedintele ei - doamna Erminia Mazzoni, ne-a comunicat că obiecţiile semnalate de noi sunt admisibile, în conformitate cu Regulamentul de procedură. Ca urmare, s-a decis efectuarea unei anchete desfăşurate de către Comisia Europeana, privind aspectele acestei probleme. Credem ca acest fapt este suficient de lămuritor cu privire la seriozitatea sau neseriozitatea obiecţiilor depuse de cetăţenii din Mosniţa Nouă şi a actiunilor intreprinse până în acest moment faţa de punerea în practică a proiectului în discuţie”, a declarat Diana Linţia, una din una din cele 178 de persoane care au semnat obieţii cu privire la acest proiect.
Oamenii sunt nemulţumiţi că vor avea de suferit în urma viitorului şantier, prin care se va lăţi şi şoseaua la 32 de metri, faţă de 6,5 metri, cât este acum. Ei se tem că vor trăi într-un mediu nesănătos, cu mult praf , gaze de eşapament şi un nivel ridicat de zgomot si vibraţii.

Tot stau si nu pot  intelege gandirea lui Don Gigi si a popii. In Timisoara mai sunt de modernizat 40Km linie cale, depoul  din Dambovita, construirea unui nou depou de tramvaie, modernizarea intregii retele de troleibuz, iar persoanele sus mentionate vor sa faca investitii numai in afara Timisoarei desi in oras linia 3 e distrusa complect, iar linia 7 si linia 5 cica se vor inchide din lipsa de tramvaie.
1.      La Giroc va veni o Comisie Europeana pentru a analiza investitia. Sincer nu cred ca se va rezolva ceva si afacerea va demara. Tramvaie tot nu vor fi dar avand in vedere ca banii vin de la comunitate putem sa-i aruncam la gunoi. D ece sa facem proiecte pentru a reface liniile din oras si a putea circula cu tramvaire noi in conditii bune, mai binr tragem de o afacere cu primarul dinMosnita
2.      Se doreste extinderea liniilor de troleibuz la Dumbravita si la Ghiroda. Dupa parerea mea o alta magarie. Avem troleibuze duale (motor electric si motor termic). In loc sa folosim aceasta facilitate si sa facem legatura cu cele doua localitati fara a consuma nici un eur,o mai bine facem o investitie aberanta. In loc sa se foloseasca aceste fonduri pentru refacerea retelei de troleibuz din Timisoara, veche de 30-40 de ani mai bine tragem de o afacere cu primariile din Ghiroda si Dumbravita
Toate aceste lucrari, comparabile cu punerea  carutei inaintea vailor, se vor putea realiza numai in cazul in care siamezii don Gigi, popa si cisculita vor mai ramane cu fraiele in mana, deci va conta cum vor vota timisorenii.
Dragi cititori, avand in vedere ca din pacate inca nu suntem un ziar :),informatiile pe care le primesc de la RATT sunt tot mai putine,  ii rog pe cei care au informatii sa le transmita pe emailul donquijotetm@yahoo.com,
Trebuie sa devenim un Blogg interactiv 
PS cititi va rog si comentariu e tare. La Mosnita popa doreste sa construiasca un nou depou de tramvaie. Oare pe ce teren???????????? :)

Va multumesc   

Un comentariu:

  1. Atentie. Este vorba de etindere liniei de tramvai la Mosnita si nu la Giroc. De fapt se dorea extinderea tramvaiului pana la Albina dar pentru asta nu ajungeau nici macar toti banii de pe POR. Pe scurt, Timisoara a fost declarata POL de crestere pentru regiune vest si asa cum sper ca se stie Uniunea va aloca bani doar pentru proiecte din zona polului de crestere. Nu ma intelegeti gresit, si eu consider ca acest proiect este o utopie si o mare prostie avand in vedere ca pentru ca o astfel de investitie sa fie fezabila din punct de vedere economic este necesar sa existe 10.000 de oameni pe zi ce vor folosi acest mijloc de transport. Cred ca asta spune tot. Ar mai fi de adugat doar ca la intrare in Mosnita, pe stanga au case doi dintre apropiatii Popii - Culita Chis si Ovidiu Radulescu plus o gramada mare, mare de teren - George Ciuhandu.
    Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere